INFORMÁCIÓK

HÁZIREND

 

A rendezvényekkel kapcsolatos belépési, öltözködési, viselkedési és egyéb információk:

Belépés rendje, életkori és egyéb szabályok:

A Rendezvény látogatóinak be kell tartaniuk az életkorra vonatkozó szabályozást, különben nem léphetnek be a rendezvény helyszínére!
16 éves kor alatt, csak szülői kísérettel, írásos nyilatkozattétel mellet saját felelősségre látogatható a rendezvény nagyszínpadi része. (7 éves kor alatt ingyenesen, e felett teljes árú koncertjegy megváltásával). A disco programokra csak 16. életévüket betöltött vendégeket áll módunkban beengedni! (Laguna Beach, Electro-torok Dance Garden, Happy Day Disco)
18 év alatti látogatók a rendezvény területén alkoholt és dohány termékeket nem vásárolhatnak! Az életkort igazoló irat felmutatása a belépésnél kötelező!

A KARSZALAG VISELÉSE MINDEKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐ!

A karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag érvényes! A sérült karszalag érvénytelen.

A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZŐSÉG FENNTARTJA!

Biztonsági szabályzat

A rendezvény egész területén kiemelten ügyelünk a biztonságra. A bejutás biztonsági ellenőrzés után lehetséges. Bármilyen ital, üveg, műanyag palack, esernyő, mindennemű szúró-, vagy vágószerszám, kés, petárda és egyéb robbanás-, vagy tűzveszélyes eszköz, gázspray stb. behozatala szigorúan tilos! A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A parkolás rendje:

A KTN helyszínét gépjárművel csak a Bökényalj-i úton át lehet megközelíteni, és a belvároson át lehet elhagyni. A járműveket csak az üdülőterület (gát részének) mentett oldali, kibővített parkolójában, a KTN idejére érvényes, napi ezer forint díj ellenében lehet leállítani. Az üdülőterületre csak az engedéllyel rendelkező vállalkozások és az üdülőtulajdonosok hajthatnak be. (külön engedéllyel.) A terület körforgalmától nyugatra (az üdülőterület Tisza folyásiránya szerinti felső részén) lévő részre a főbejáraton, a kemping mögötti területre a hátsó rámpán át lehet bejutni. Azon üdülőtulajdonosok, akik a KTN idején vendégeket várnak, az ingatlanjaikhoz behajtani szándékozók nevét és a gépjárművének rendszámát le kell adniuk a beléptetést végző portaszolgálat munkatársainál, ellenkező esetben a vendégek is csak a külső, fizetős parkolót vehetik igénybe.

Kép és Hangfelvétel

A rendezvényről hang-, kép- és videofelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Magáncélú kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni legfeljebb 4 Mpixel teljesítményű nem professzionális (külső vaku és teleobjektív nélküli) fényképezőgéppel. Videokamerát a rendezvény területére behozni tilos.

Szülői felelősség vállalási nyilatkozat letöltés >>> ITT <<<

Menekülési út 2022 - Letölthető PDF fájl

KAPCSOLAT

Georgiádes Márta
Vendéglátás - kitelepülés
"Nappali kulturális programok"
+36 30 585 99 39
Ujszászi Gábor
Személyzet - logisztika
"Üzletvezető"
+36 20 393 9770
Bozóki János
Reklám - marketing
"Szervező"
Molnár Balázs
Sajtó és művész akkreditáció
"vendéglista A-z-ig"
+36 30 251 58 88
Túri Nagy Róbert
"Szervező"