INFORMÁCIÓK

UTAZÁS - MEGKÖZELÍTÉS

Hol lesz a rendezvény?

Csongrád, Körös-torok. Ez a hely egy szabadstrand. Itt találkoznak a Tisza és a Körös folyók a Tisza bal partján, ahol a torkolattal szemben és attól fölfelé haladva - a Tisza jobb partján - egy kb. 500 méter hosszú homokföveny alakult ki. Erre letelepedve pihenhetünk és hűthetjük magunkat a Tiszában.
A strand mellett kemping, hétvégi házak, kiadó szállások vannak. A vendégek pihenését, szórakozását több szolgáltatás teszi kellemesebbé: étterem, koktélbár, büfék, hétvégente bulik.


Hogyan juthatok el Csongrádra?

AUTÓ: M5 Kiskunfélegyháza, majd 451-es úton Szentes irányába. 44-es útról Tiszaalpár-Bokros majd Csongrád.
BUSZ: a buszállomás a város központjában van, a taxiállomástól pár percnyire gyalog. (Budapestről van közvetlen járat és olyan is, melynek első megállója Csongrád.)
VONAT: jegyet Csongrád állomásig kell váltani, a vasútállomás esetleg ismert lehet a Megy a gőzős című filmből. A vasútállomás a buszállomástól 10-15 percnyire van gyalog.
HAJÓ: Korábban a rendezvény idejére szerveztek hajóutat Szegedről.
BRINGA: Szentes felől érkezve - többször kell keresztezni a 451-es utat (mert a bringázásra használt rész csak egyik oldalon van a hídon) - a Tiszagátra kell felkanyarodni úgy, hogy a folyó a jobb kezünk felé essen. Pár km után meg lehet pillantani a KTN színpadját.


Hogyan juthatok a rendezvény helyszínére, ha már Csongrádon vagyok?

AUTÓ:
Keresd a Körös-torok táblákat. Ha saját autóval jöttök, ügyeljetek arra, hogy a Körös-torokba vezető út egy része a rendezvény ideje alatt egyirányú, így biztosítva teret a nagyobb forgalomnak. Ugyanakkor nagyon figyelni kell azokra is, akik esetleg megszokásból vezetnek, hiszen az év 361 napján más a forgalmi rend. Ebben a pár napban a körforgalmasított úton tilos megállni.

GYALOG:
Csongrádon belül alapvetően nincs komoly távolság, így a városközpontból gyalog 30 perc alatt le lehet sétálni főleg zöld, árnyas területen keresztül a régi városrészen áthaladva, vagy akár a Tisza védtöltésén.

TAXI:
Helyi taxisok telefonszámai: (további információ az alábbi számokon):
Bartók Gyula - 06/30 428 0884
Kurucz Imre - 06/30 94-55-673
Szabó Sándor - 06/30 423 64 34

BRINGA:
A városból (Csongrád) indulva bal kéz felé kell, hogy essen a Tisza.
A Tiszagáton több gyalogosra lehet számítani, míg a Körös-torokba vezető út egy része egyirányú ebben a pár napban, így érdemes különösen figyelni arra, hogy nehogy valaki ezt elfelejtse.

PARKOLÁS, BEHAJTÁS A RENDEZVÉNY TERÜLETRE:
AUTÓ: Parkolni a rendezvény helyszíne mellett, a Tiszagát (védtöltés) város felé eső oldalán lehet csak, a szervezők utasításainak megfelelően. A parkolás a rendezvény ideje alatt is fizetős.

BRINGA:
Bringával érkezőknek bringatároló áll rendelkezésre az üdülőterület elején. A szervezők kérik, hogy senki se zárja a bringáját kerítéshez, fához stb.
A Körös-torokba (a rendezvény területre) behajtani csak limitáltan lehet (üdülő tulajdonosok, kemping vendégek stb). Mindenki más csak a rendezvény területe melletti (kinti) parkolóban állhat meg.

KAPCSOLAT

Georgiádes Márta
Vendéglátás - kitelepülés
"Nappali kulturális programok"
+36 30 585 99 39
Ujszászi Gábor
Személyzet - logisztika
"Üzletvezető"
+36 20 393 9770
Bozóki János
Reklám - marketing
"Szervező"
Molnár Balázs
Sajtó és művész akkreditáció
"vendéglista A-z-ig"
+36 30 251 58 88
Túri Nagy Róbert
"Szervező"